Muharrem İnce'ye şok! Memleket Partisi'nde istifa depremi

08 Şubat 2022 Salı 12:15 2022-02-08 16:01:47
Muharrem İnce'ye şok! Memleket Partisi'nde istifa depremi


Yasemin Soydan Başkanlığı’nda teşkilatlanan Memleket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı’nda yönetimin yarısından fazlası istifa etmesi nedeniyle yönetim düştü.
Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi, İnegöl’de de Yasemin Soydan’ın kurucu ilçe başkanlığında geçtiğimiz Haziran ayında çalışmalara başlamıştı.
Yasemin Soydan’ın kurucu ilçe başkanlığında çalışmalar Haziran ayında başlamıştı. Ağustos ayında ise Memleket Partisi 1. Olağan kongresini yaparak Yasemin Soydan seçilerek kendi yönetimini kurmuştu.
TEKRAR KONGRE OLACAK
Yasemin Soydan’ın yönetiminden 10 kişinin geçtiğimiz günlerde istifasını vererek yönetimin düşmesine neden oldu. Memleket Partisi Bursa İl Başkanlığı önümüzdeki günlerde İnegöl İlçesi için olağanüstü kongre kararı alacağı öğrenildi.
İLÇE BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNEN BİRİ ÖRGÜTLEMİŞ
Konu hakkında görüştüğümüz Memleket Partisi’nin kurucu ilçe başkanı Yasemin Soydan “Evet istifalar doğru. Olağanüstü kongre kararını il verecek. Beni 2 kişi rahatsızlığından 2 kişide iş yoğunluğundan dolayı arayarak istifa edeceğini söyledi. Genel Merkezimiz ise istifa sayısının 10 olduğunu söyledi. İstifalar genel merkeze yapılmış. Aralarında ilçe başkanlığını düşünen biri var bu yüzden böyle bir toplu harekete gitmişler” dedi.
ŞUAN KARAR VERMEDİM
İlçe Başkanlığı için tekrar aday olup olmama konusunda karar vermedim. İl teşkilatımız ile görüşüp karar vereceğim dedi.

banner380

Son Güncelleme: 08.02.2022 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<