banner359

Muhtara ilk gün şoku

10 Nisan 2019 Çarşamba 13:51 2019-04-10 17:59:13
Muhtara ilk gün şoku


31 Mart yerel seçimlerinde Burhaniye mahallesinde muhtar seçilen Coşkun Yıldız, görevinin ilk gününde büyük şok yaşadı.

Dün mazbatasını alıp bu gün muhtarlık binasına gelen Yıldız, binanın tamamen boşaltıldığını görünce hayal kırıklığı yaşadı.
31 mart seçimlerinde mevcut muhtar Harun Yıldız’ı geçerek Burhaniye mahallesi muhtarlığına seçilen Coşkun Yıldız, görevine büyük şok yaşarak başladı. Kaymakamlıktan muhtarlık binasının anahtarını ve mührünü alıp muhtarlık binasına giren Yıldız, binanın tamamen boş olduğunu görünce şaşırdı. Kolları sıvayan muhtar Yıldız, binanın badanasını da kendi eliyle yapıyor. Gelen mahalle sakinlerine hizmet veremeyen muhtar yıldız, yaşanan olayın üzücü olduğunu söyledi.
BOMBOŞ BİNA ŞOKU
Muhtarlık binasından içer girdiğimde büyük şok yaşadım. İki aday olarak seçime girdik ve seçimlerde Burhaniye mahallesi sakinleri bizi tercih ettiler. Verilen destekten dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Dün mazbatamızı aldık bu günde göreve başladık. Kaymakamlıktan mührümüzü ve binamızın anahtarını aldıktan sonra muhtarlık binasına geldim. Burada sadece belediyemizin verdiği bilgisayar dışında hiçbir şey yoktu. Bina tamamen boştu. Eski muhtarın, eşyaların kendisine hediye geldiğini ve vatandaşın geri istediğini söylediğini duydum. Ne yapacağımı şaşırdım. Mağdur durumdayım. Mahalle sakinlerine hizmet veremiyorum. İnsanlarda mağdur bizde mağduruz. Vatandaşlara hizmet için yola çıktık. İlk işimiz boya yapmak oldu. Muhtarlık binasının malzemeleri için hayırseverlerden ve mahalle sakinlerinden destek bekliyoruz. Biz bu göreve birlik ve beraberlik için geldik. Herkesten destek bekliyoruz. Üzgünüz. Bu şekilde olmaz. 25 yıl muhtarlık yapan bir kişinin en azından bize bir hediye bırakması lazımdı. Yazık. Anahtarı dahi kaymakamlığa vermiş, oradan teslim aldık. Artık önümüze bakacağız” dedi.

Son Güncelleme: 10.04.2019 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<