banner359

Murat Yoldaş'dan kamp değerlendirmesi

03 Ocak 2020 Cuma 16:50
Murat Yoldaş'dan kamp değerlendirmesi

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Antalya kampını değerlendirdi.Bordo beyazlı ekip Antalya kampı sonrası kulüp tesislerinde toplanarak, 2. devrenin ilk maçında İnegöl'de oynanacak Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başladı.

Yoldaş, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“İnegölspor olarak oynadığımız 3 maç itibari ile başarılı bir grafik çizdik. Böyle tabi bir sinerji var. Gerek İnegölspor taraftarları gerek yönetim gerekse oyuncularla beraber güzel bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Bu bize bir güç kazandırdı. Bu bize bir umut aşıladı. İnşallah 2.devrede ligin ilk maçıyla Kırklarelispor’la başlıyoruz. Sahamızda kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Altyapıdan Antalya’ya götürdüğümüz 6 tane oyuncu var. Onların 2-3’ü şuan bizlerle beraber devam edecekler. Tabi zamana ihtiyaçları var. Zaten oynayan gençlerimizde var ama içeride gene söylediğim bir şey var, gençlerin başarılı olabilmesi için içerideki oyuncularla entegrasyonu çok önemli. Birlikte oynamaları çok önemli. Onlardan öğrenecekleri çok şey var. Onlarla beraber oldular mı daha da zirve yapabilirler. İnşallah gençlerin önü açık. Ama dediğim gibi yeni aldığımız Antalya’ya götürdüğümüz oyuncularla ilgili daha zamanları var."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<