banner359

Murat Yoldaş: "Yarışın içerisindeyiz"

17 Şubat 2020 Pazartesi 10:54
Murat Yoldaş: "Yarışın içerisindeyiz"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, 2-1 mağlup ettiğimiz Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yoldaş, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Yenilgiye tahammülü olmayan bir takımız. Biz bunu hep söylüyoruz. Mücadelemiz hep bu yönde olacaktı zaten. Bazı maçlarda yaşadığımız bazı tatsız hadiseler oluyor ama asla ve asla yenilgiye tahammülümüz yok. Yarışın içerisindeyiz. Bu yarışma böyle devam edecektir. Henüz kazanılmış bir şey yok ama dediğim gibi bulunduğumuz yer ve yerimizin üstünde yer edinmek için çalışacağız.  Çok güzel bir mücadele oldu. Dönüşümüz güzel. Son ana kadar oyunu bırakmama isteği, arzusu mükemmel. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Ben hakemler ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum ama yani sahada ezildiğini gördüğü zaman adaletsiz bir ortam durumu olduğu zaman yani insan isyan ediyor. Pozisyonları da görüyorsunuz, kime ne çalındığını. Yani sadece istiyoruz ki, gördüklerini çalsınlar. Başka bir şey istemiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<