Murat Yoldaş:Yarışı devam ettirmek istiyoruz

22 Mart 2018 Perşembe 15:40
Murat Yoldaş:Yarışı devam ettirmek istiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Pazar günü deplasmanda oynanacak Afjet Afyonspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo beyazlı ekip, Afjet Afyonspor  maçı hazırlıkları ilçe stadında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

banner380

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:

"Kalan son 7 maç.  Daha öncede söylediğim gibi yarışın içinde olmak güzel ve yarışı devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Maçın zaten önemini artık ifade etmenin bir anlamı yok. İlk 5 içerisinde olmak için çok çalışıyoruz. İnşallah hafta sonu galibiyetle dönüp, bu yarışın içerisinde olmaya devam etmek istiyoruz. Buna inancımız sonsuz. Son ana kadarda yarışın içerisinde olmak için çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cengiz'in hafif sakatlığı var. Hafta sonuna kadar nasıl olur bilemiyorum. Onun haricinde sıkıntımız yok. İyi çalışıyoruz. Hafta sonuna kadar daha iyi bir çalışmayla inşallah Afyon maçına çıkacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<