Mustafa Durmuş'tan 30 Ağustos Mesajı

30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:55 2021-08-30 13:03:35
Mustafa Durmuş'tan 30 Ağustos Mesajı

Ak parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Durmuş mesajında;

banner380

Milletimizin kahramanlık ve kararlılığının yegane örneklerinden, İstiklal Savaşı'nın nihai zaferi olan 30 Ağustos'un 99. yıldönümünü idrak ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milletimize dayanarak ve ondan aldıkları güçle verdikleri mücadele, 30 Ağustos 1922'ye kadar geçen süreçte, her bir aşamasında bizlere büyük bir şeref ve gurur yaşatmış, büyük bir miras bırakmıştır.

Tarihimiz,  milletimiz üzerinde kurulmak istenen her türlü oyunun bozulması, türlü tuzaklar kuranların hadlerinin bildirilmesi örnekleriyle doludur.

Bu anlamlı günde bir kez daha , bu aziz toprakların bu milletin ayrılmaz bir bütünü olduğunu ve şehit kanlarıyla mühürlenmiş bu gerçeğin kıyamete kadar süreceği hatırlatmak bizlere düşen yegane görevdir.

Son Güncelleme: 30.08.2021 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<