banner359

Myo Müdüründen Aktaş'a Yeni Kampüs Alanı İçin Teşekkür

04 Ekim 2017 Çarşamba 11:44
Myo Müdüründen Aktaş'a Yeni Kampüs Alanı İçin Teşekkür

İMYO Müdürü Prof. Dr. Mürsel Alper, İnegöl Belediyesi’nin katkılarıyla İşletme Fakültesi ve MYO bahçesinde yapılan düzenleme için Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Alper, okulun bambaşka bir kimliğe büründüğünü söyledi.

İnegöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mürsel Alper, MYO Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır Şimşek ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Alper, İnegöl Belediyesi’nin katkıları ve bazı sivil toplum kuruluşları ile iş adamlarının destekleri sonucunda İşletme Fakültesi ve Kampüs alanında yapılan düzenleme için Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ ARTIK DAHA MUTLU
Ziyarette konuşan Prof. Dr. Mürsel Alper, İnegöl Meslek Yüksek Okulu ve İşletme Fakültesi’nin gelişmesi adına bu yıl önemli bir adım atıldığını ifade etti. Yapılan istişareler neticesinde Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesine tam anlamıyla bir kampüs havası katacak çalışmaların ortaya konduğunu belirten Alper, “Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere şehrimizin eğitime gönül veren değerli STK temsilcileri ve işadamları kampüsümüze yeniden hayat vermek adına işbirliği yaptı. İnegöl için üniversitenin önemini biliyoruz. Bu anlamda fiziki şartları uygun hale getirmek amacıyla yapılan kampüs alanındaki düzenleme çalışmaları yeni eğitim öğretim yılı öncesi tamamlanarak Meslek Yüksek Okulumuz ve İşletme Fakültemiz yeni yüzüyle öğrencilerini karşıladı. Öğrencilerimizden ve öğretim görevlilerimizden aldığımız tepki gerçekten çok güzel. Tam bir kampüs havasına büründük. Bizler de bugün bu sebeple Belediye Başkanımızı ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmek istedik. Kendileri hem şahsi anlamda hem de kurum olarak kampüs alanının bu hale gelmesi adına büyük gayret sarf ettiler. Her aşamayı yakından takip ederek bizlere bu güzel kampüs alanını sundular. Okulun havasını değiştiren bu düzenleme öğrencilerin istek ve arzularına da etki etti diyebiliriz. Hem öğrencilerimiz hem de öğretim görevlilerimiz şimdi daha mutlu. Tekrar destek ve katkılarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLER MUTLUYSA BİZLER DE MUTLUYUZ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuklarına hoş geldiniz dileklerini ileterek konuşmasına başladı. İnegöl Belediyesi’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime tam destek vermeye devam edeceğini dile getiren Aktaş, “Ayrıca Kampüs alanındaki bu düzenleme eğitime verilen desteğin yanında bizim üniversite hayalimize giden yolda önemli bir adımdı. Bu çalışmayı bu şekilde değerlendirmek gerekiyor. Şehrimizin geleceğine ilişkin yapılan planlar, hedefler doğrultusunda bu düzenleme şarttı. STK’larımız ve işadamlarımızla işbirliği yaparak burada İnegöl olarak yine bir güç birliğiyle farkımızı ortaya koyduk ve ortaya spor alanlarından dinlenme alanlarına, anfi tiyatrosundan düzenlenmiş yürüyüş yollarına kadar güzel bir kampüs alanı çıktı. Burada elde edilen başarıda çalışmaya katkı veren herkesin katkısı var. Hocalarımıza da ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Öğrencilerin kampüste mutlu olduklarını duymak bizleri de mutlu etti” diye konuştu.

Ziyaret sonunda İnegöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mürsel Alper ile MYO Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır Şimşek, Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
InegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<