NASA’nın Türk bilim insanı Bursa’ya geliyor

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:31
NASA’nın Türk bilim insanı Bursa’ya geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden, dünyanın sayılı bilim merkezlerinden biri olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), alanında uzman isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. 

banner380

Dünyanın en büyük uzay araştırma merkezi olan NASA'da  görev yapan Ordulu Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu’nda ‘Derin Uzay’da Bilim’ söyleşisi ile uzay meraklılarının sorularını yanıtlayacak. 24 Eylül 2019  Saat 11.30’da başlayacak söyleşide Dr. Yıldız, uzayın derinliklerine ilişkin bilinmeyenlere ışık tutacak. Çalışmalarını NASA’nın Jet Propulsion Laboratory adlı merkezinde yürütmekte olan Yıldız, aynı günün akşamı saat 16.00’da Uludağ Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<