banner359

Nihayet çözüme kavuşuyor !

22 Eylül 2020 Salı 10:58 2020-09-22 11:10:08
Nihayet çözüme kavuşuyor !

Çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi ile Ağaç İşleri çıkışını bağlayan kavşakta çeşitli düzenlemeler yapılarak cadde daha güvenli hale getirilecek. 


Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin girişimleri sonucu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi ile Ağaç İşleri çıkışını bağlayan kavşağın daha güvenli hale gelmesi ve trafik kazalarının azaltılması için çalışma başlattı.

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, düzenleme yapılması planlanan kavşakta bir araya gelerek, trafik akışını incelediler.


AVARLAR CADDESİNDE KAZALAR SON BULDU
Dernek olarak Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinin daha güvenli hale getirilmesi adına her türlü girişimlerde bulunduklarını ifade eden Dernek Başkanı Bayraktar, şunları söyledi:
“Derneğimiz oluştuktan sonra caddemizle alakalı daha güvenli, daha bakımlı, daha güzel bir cadde olabilmesi için çalışmaları yoğun bir şekilde yapıyoruz. Caddemizin sorunlarını ile bugüne kadar ilgilendik. Özellikle trafik güvenliği açısından sorunlu bölgelerimiz vardı. Avarlar kavşağı ışıklandırma yapılmasıyla daha güvenli hale geldi. Çok şükür orada artık kazalar olmuyor. Bir diğer noktamızda tam ağaç işleri çıkışı olan sanayinin en yoğun bölgesiydi. Bununla alakalı Bursa Büyükşehir Belediyesine başvurularımızı yaptık. Uzmanlar geldi ve saat saat ölçümlerini yaptılar. Daha sonra yine Bursa Büyükşehir Belediyesinden trafik kavşak işlerine bakan müdürler geldiler. Burada beraber incelemeler yaptık. İlerleyen günlerde inşallah caddemizin özellikle bu noktasının daha güvenli olması için bir çalışma içerisinde olacaklar. Onlar fikir ve projelerini bizlerle paylaşacaklar. Bizde inşallah kendilerinden en uygun çözümün uygulanmasını isteyeceğiz. İnşallah burada daha fazla kaza olmaz, caddemiz daha güvenli hale gelir.”

“DAHA GÜVENLİ BİR CADDE HALİNE GELECEĞİZ”

Kavşakta yapılacak çalışmaların ardından Caddede meydana gelen kazaların son bulacağına  inandığını belirten Bayraktar, “Daha öncede caddemizin çok yoğun olan ve çok hızlı akan trafiğinin yavaşlatılmasını talep etmiştik. Burası artık bir sanayi caddesi değil şehrimizin bir neyi çevre yolu ve çok hızlı akıyor. İnşallah ilerleyen günlerde trafiğin hem yavaşlatılıp hem de daha güvenli hale getirilmesini temenni ediyoruz. Bu alanda nerdeyse her gün trafik kazası meydana geliyor. Maddi hasarlı trafik kazalarının yanı sıra birçok vatandaşımız yaralanıyor. Daha önce hayatını kaybeden vatandaşlarımızda oldu. İnşallah ilerleyen günlerdeki çözümlerle daha güvenli bir cadde haline geleceğiz.”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.09.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<