Niyazi Batuhan Saman yuvaya döndü

23 Haziran 2022 Perşembe 15:10
Niyazi Batuhan Saman yuvaya döndü

İnegölspor, Tarsus İdman Yurdu’ndan eski oyuncusu Niyazi Batuhan Saman ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

banner380

Yeni kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlularımız Cihan Bozacılar ile Mustafa Arıcı ile Cihan Bozacılar katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, eski oyuncumuz Niyazi Batuhan Salman ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Öncelikle Niyazi Batuhan kardeşimize yuvasına hoş geldin diyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda Niyazi kardeşimizi aradığımızda sağ olsun hemen görüşmeye geldi. İnşallah takımımıza büyük katkılar sağlayacak. Kendisine güveniyoruz ve yuvana hoş geldin diyoruz.”dedi.

Niyazi Batuhan Saman ise “ Öncelikle iki taraf içinde hayırlısı olsun. Allah iki tarafı da utandırmasın. Ben şuan evine dönmüş gibi hissediyorum. Burada yarım kalan bir işim vardı. Onu tamamlamaya geldim. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz. Güzel bir yapılanmanın içerisine geldiğimi düşünüyorum. Transferi de emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımın ve hocamın çok emeği var bu transferde. Onlara özellikle teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<