banner359

Nöbet tutan polislere baklava

16 Aralık 2016 Cuma 10:46 2016-12-16 10:49:25
Nöbet tutan polislere baklava

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, İnegöl-Ankara karayolu üzerinde kurulan emniyet kontrol noktasını ziyaret ederek, burada görev yapan polis ekiplerine baklava ikramında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş´ta meydana gelen bombalı saldırılardan dolayı başsağlığı dileyen Malkaç, “Sizler bu ülkenin gizli kahramanlarısınız, size ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

DONDURUCU SOĞUKTA NÖBET

Türkiye´de artan terör olayları nedeniyle ülke genelinde karayolları üzerinde kurulan emniyet kontrol noktalarında görev yapan polis ekiplerine yapılan ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş´ta meydana gelen bombalı saldırılar sonucu, onlarca kişinin hayatını kaybetmesi, yüzü aşkın kişinin de yaralanması sabırları taşırdı. Zor şartlar altında kar-kış demeden görev yapan, insanların güvenliği için canını feda eden polis ekiplerinin son ziyaretçileri de MÜSİAD İnegöl Şubesi oldu. Beraberinde bir grup işadamıyla dondurucu soğuk altında nöbet tutan polis ekiplerine sürpriz bir ziyaret yapan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, baklava ikramında bulundu.

SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

Türkiye´nin zor bir sınavdan geçtiğini anlatan Malkaç, “Bizim güvenliğimizi sizler sağlıyorsunuz. İçeriden ve dışarıdan yapılan bunca saldırılara rağmen biz ülke olarak hala dimdik ayaktaysak, bunun gizli kahramanları da sizlerseniz. Bu ülkede terörün kökünü kazımak için gerektiğinde canlarınızı feda etmeye hazır olduğunuzu hep gösterdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehit haberleri gelince hep içimiz yanıyor. Oysa sizin terk bir amacınız var, canınız pahasına teröre dur demek. Bunu en son Beşiktaş´taki olaylarda gördük. Sizlerin varlığı bize güç veriyor” diye konuştu.

Görev yapan polis memurları ise, MÜSİAD Başkan ve üyelerinin kendilerine yaptıkları ziyaretin moral ve güç verdiğini belirttiler.

Son Güncelleme: 16.12.2016 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<