banner359

Ocakta unutulan yemek mutfağı yaktı

06 Nisan 2017 Perşembe 20:13 2017-04-06 20:16:59
Ocakta unutulan yemek mutfağı yaktı
Turgutalp mahallesinde meydana gelen yangın da ocakta unutulan yemek yangına neden oldu. itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, dumandan etkilenen kadın tedavi edildi.
Edinilen bilgilere göre; Turgutalp Mahallesi Hamamcı sokakta bulunan 4 katlı binanın 4. Katında ikamet eden Mesut Metinkaya’ya ait dairede yemek yapan Fetiye Metinkaya, yemeği pişmesi için ocağa koydu. Yemeği ocağa koyup işini halletmek için diğer odaya giden kadın bir süre sonra mutfaktan dumanların çıktığını gördü. Mutfakta çıkan yangını kendi imkanları ile söndüremeyen kadın itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri mutfakta çıkan yangını kısa sürede söndürerek, büyümesinin önüne geçtiler.
Yangın sonucunda mutfak kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen Fetiye Metinkaya, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Son Güncelleme: 06.04.2017 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<