banner359

Öğrenci Konseyi'nden Aktaş'a Ziyaret

.

10 Mart 2015 Salı 09:59 2015-03-10 10:02:06
Öğrenci Konseyi'nden Aktaş'a Ziyaret

 Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı İsmail Orhan, “Bugün burada bulunmamızın asıl sebebi, sayın Başkanımıza üniversitenin çevresiyle ilgili sorunları bildirmektir. Başkanımız sağ olsunlar bu zamana kadar bizlere desteklerini esirgemediler. Bu sebeple Başkanımızla birkaç konuyu istişare edip, kendilerine bir kez daha teşekkür etmek için burada bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesinin İnegöl’ün ekonomisine ve sosyal kültürel hayatına ayrı bir değer kattığını vurgulayan Aktaş ise, “İnegöl hızla gelişiyor, büyüyor. Özellikle İnegöl’de son yıllarda İşletme Fakültesinin açılması İnegöl’ün ekonomisine, sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir heyecan, ayrı bir değer kattı. Fakültenin ilk öğrencileri olan kardeşlerimiz muhakkak o yeni oluşumun sıkıntılarını, mağduriyetlerini bir miktar yaşıyorlar. Fakat mevcut binaların değişimi ve dönüşümüyle alakalı elimizden gelen bütün çalışmaları, gayretleri göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Aktaş, “Bugün arkadaşlarımızın bize ilettiği konular oldu. İnşallah okullarla alakalı gerekli notlarımızı aldık. Çalışmalarımızı yapacağız. Onların yaşadıkları mevcut sıkıntıları, eğitim ve öğretim hayatları devam ederken, belli bir plan dahilinde ilgili kurumlara ulaştırmaları kadar doğal bir şey olamaz. Bu noktada vakit ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.03.2015 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<