banner359

Öğrenciler Emniyet Müdürlüğü'nü gezdi

.

24 Mart 2015 Salı 19:20 2015-03-24 19:23:02
Öğrenciler Emniyet Müdürlüğü'nü gezdi

 Özel Altın Nesil İlköğretim okulu öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret ederek, Emniyet birimleri hakkında bilgi aldılar. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri nezaretinde Emniyet binasında faaliyet gösteren trafik tescil, pasaport, güvenlik, Parmak izi ve Mobese ile haber merkezi birimlerini gezerek çalışmaları hakkında ders edindiler.

Gezinin ardından öğrenciler, olay yeri inceleme ekibinin olay yeri ile alakalı çalışmalarını da uygulamalı olarak öğrendiler.

Ziyaretle alakalı bilgi veren Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Hilmi Çoban, “Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu 4. Sınıflarımıza Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında çevremizdeki kurum ve kuruluşları sosyal örgütler konusu var. Bu konu kapsamında biz çevremizde bulunan bütün kurumları gezmeyi amaçlıyoruz. Emniyet Müdürlüğü’ne de bir ziyaret düzenleyerek, buradaki işleyişi yerinde görmek istedik. Çocuklarımıza tanıtmak istedik. Sağ olsun Emniyet Müdürlüğü’ndeki yetkililer de bizleri kırmadılar ve bizi yoğun bir ilgi ile karşıladılar. Şu anda 18 öğrencimiz ile birlikte buradayız.” dedi. Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Çoban, “Bu gezilerimiz devam edecek. Yakında belediyemize bir ziyaret gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çevremizdeki sağlık ocaklarını da ziyaret etmiştik daha önce. Bu tür gezilere inşallah yakın zamanda devam etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.03.2015 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<