banner359

Öğrenciler Şoku Yaşadı!

25 Kasım 2016 Cuma 12:36 2016-11-25 12:43:04
Öğrenciler Şoku Yaşadı!

 Hamidiye mahallesi Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu önünde meydana gelen kaza da çarpışan otomobillerden biri kontrolden çıkıp okul duvarına çarptı; biri öğrenci iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Hamidiye mahallesi Edepali caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü Uğur Baran Yönetimindeki 16 LOY 46 plakalı özel otomobil, Esen sokaktan cadde üzerine çıkan sürücü  Hidayet E. Yönetimindeki 16 KNK 15 plakalı özel otomobil ile çarpıştılar.
OKUL DUVARINA ÇARPTI
Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan Uğur Baran Yönetimindeki 16 LOY 46 plakalı özel otomobil, Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu bahçe duvarına çarparak ancak durabildi.
ÖĞRENCİLER ŞOKU YAŞADI
Kazanın sesini duyan bahçedeki öğrenciler şoku yaşadılar.
İKİ KİŞİ YARALANDI
Kaza sonucunda 16 LOY 46 plakalı özel otomobilde bulunan 76 yaşındaki Hacer Baran ile torunu 9 yaşındaki Hacer Naz Baran yaralandı.
Yaralanan yaşlı kadın ile torunu kaza yerine çağrılan 112 acil servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 25.11.2016 12:43
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<