banner359

Öğrencilere avukatlık mesleğini anlattı

05 Nisan 2018 Perşembe 19:28
Öğrencilere avukatlık mesleğini anlattı

Özel Devrim Kosova Ortaokulu 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Avukat Vildan Yılmaz Gürel’i konuk etti. Öğrencilere  avukatlık mesleğini anlatan Vildan Yılmaz Gürel’e okul müdürü Erol Baştürk tarafından seminer sonrası çiçek takdim edildi.
Avukat Vildan Yılmaz Gürel; “Öğrencilerimizin gözlerindeki parıltı ve yüreklerindeki heyecanı gördükçe güzel bir nesilin geldiğine çok sevindim. Çocukların sorularından büyük bir keyif aldım. Bilgi birikimlerine hayran kaldım. Bu özel günde bizleri okullarına davet eden ve mesleğimizi anlatma fırsatı veren Kosova Eğitim Kurumları yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

Törende konuşan Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk ise, “Devletlerin yaşaması için devlet savunması ne kadar önemli ise adaletin yaşanmasında da savunma ve dolayısıyla avukat o kadar önemlidir. Suç denilen şey hiç birimizin uzağında değildir. Hepimiz her an bir suç isnadına, iftiraya veya haksızlığa maruz kalabilir ya da hukuki bir çekişmenin tarafı olabiliriz. Bu gibi durumlarda, profesyonel bir desteğe, yani avukata ihtiyacımız olduğu açıktır. Dünyanın en onurlu fakat en zor mesleklerinden biri olan Avukatlığı icra eden tüm avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlar; bizleri kırmayarak okulumuza gelerek öğrencilerimize Avukatlık mesleğini tanıtan Avukat Vildan Yılmaz Gürel’e teşekkür ederiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölKosova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<