banner359

Oğul hapishaneye, baba hastaneye

12 Haziran 2019 Çarşamba 17:41
Oğul hapishaneye, baba hastaneye

İnegöl’den çaldıkları otomobille polisten kaçmak isterken kaza yapıp tedavi oldukları hastaneden de kaçtıktan sonra nefes kesen kovalamacayla yakalanan 2 kişiden biri tutuklandı, babasın hastanedeki tedavisi sürüyor.

İnegöl’den geçen hafta yaşanan olayda Burhan Ş. (45) ile oğlu Batuhan Ş. (20), çaldıkları otomobil ile polisten kaçmak isterken elektrik direğine çarparak, kaza yaptı. Yaralanan baba- oğul, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak ikili, dün öğle saatlerinde hastaneden kaçarak, otomobil kiraladı. Ardından da İnegöl'e gitti. Burada polis ekiplerince fark edilerek, 'dur' ihtarında bulunulan baba oğul, yeniden kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında otomobilden inip yaya olarak kaçmak isteyen ikili, kısa sürede yakalandı. Kovalamaca sırasında düşerek bacağında kırık oluşan baba Burhan Ş., İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gözaltına alınan oğul Batuhan Ş. ise gözaltına alındı. TUTUKLANDI Sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen Batuhan Ş., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bacağında kırık olan baba Burhan Ş.’nin İnegöl Devlet hastanesinde tedavisi sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<