banner359

Okul Bahçesinde Anlamlı Kareografi

19 Mart 2018 Pazartesi 17:40
Okul Bahçesinde Anlamlı Kareografi

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünü kutlamak ve Çanakkale Şehitlerini anmak için öğrenciler bedenleriyle ‘Çanakkale’ yazdı.
Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu’nda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri unutulmadı.
Okul bahçesinde 18 Mart için koreografi yapıldı. 350 öğrenci bir araya gelerek bedenleriyle ‘Çanakkale’ yazdı. Bunun yanı sıra koreografi ‘Ben sahip çıkarsam bu vatan batmayacaktır’ yazısı yer alırken; büyük Türk bayrağı da açıldı. Öğrencilerin yaptığı gösteri, izleyenler tarafından büyük takdir topladı. 

Okul Müdürü Ayhan Ögcem yaptığı açıklamada;
“18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferinin 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda günün anlam ve önemine binaen Beden eğitim öğretmenimiz İbrahim Payas öncülüğünde koreografi çalışması yapılmıştır. İnsanlık tarihinin eşine az rastlayacağı böyle bir zaferi hatıralarda diri tutmak ve geleceğe aktarmak görevimiz. Okulumuzda yapılan çalışmaya katkıda bulunan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<