banner359

Okul Servisleri Denetimden Geçti

26 Ağustos 2019 Pazartesi 12:39 2019-08-26 12:47:42
Okul Servisleri Denetimden Geçti

Okulların açılmasına kısa süre kala Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, İnegöl’de okullara öğrenci taşıyacak olan servis araçlarını kontrolden geçirdi. Denetime katılan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, okulların açılmasına kısa bir süre kala İnegöl’de faaliyet gösteren 463 servis aracının denetlendiğini ve çalışma ruhsatlarının verildiğini söyledi. 

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, “Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından İnegöl’deki servis araçları denetleniyor. Şuana kadar araçlarımızda eksik tespit edilmedi. İnegöl’de eski aracımız yok gibi. İnegöl her konuda olduğu gibi taşıma konusunda da örnek olmuştur. Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Okulların açılmasına bir hafta kala servis şoförlerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yapacağız. Devletin belirtmiş olduğu her türlü donanıma İnegöl’deki servisler sahip.” dedi. 

İnegöl’de korsan taşımacılığının önüne geçmek için büyük çaba sarf ettiklerini aktaran Başkan Korkmaz, “Bütün uyarılara, ceza işlem ve araçların bağlanmasına rağmen korsan servisçiliğin önüne geçmek için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda emniyet ve jandarma teşkilatımız çalışıyor. Korsan servis çekenlere buradan sesleniyorum; servis hakkı S plakalarındır. Korsan servis çekenler bu işten vazgeçsinler. Adı üstünde korsan. Akıllarını başlarına alsınlar. Çok canları yanar. Gerekli yazışmaları yaptık. Çok ciddi bir uygulama olacak. Öğrenci velilileri de iyi araştırma yaptıktan sonra servislerini tutsunlar.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.08.2019 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<