banner359

Okul yolunda kaza;6 yaralı

14 Kasım 2017 Salı 14:58 2017-11-14 16:18:43
Okul yolunda kaza;6 yaralı

Karalar yolu üzerinde meydana gelen kaza da hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı ; ikisi çocuk 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilginlere göre  Memetullah K.,  31 keb 30 otomobil plakalı  özel  otomobil ile Hacı Sevim Meslekî Eğitim Kampüsünde eğitim gören yakınlarını almak için yola çıktı.
İki öğrenciyi alıp Akhisar mahallesine seyir halinde olan genç yönetimindeki 31 keb 30 otomobil, Akhisar mahallesinden Karalar mahallesine seyir halinde olan İlçe Gıda Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Veteriner Ömer A. Yönetimindeki 43 U 7056 plakalı hafif ticarî araç ile kafaya kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle iki araç da savruldu.
Kaza sonucunda hafif ticarî aracın sürücüsü ile otomobilin sürücüsü ve otomobilde bulunan 3 yaşındaki Güven Arif G., 3 yaşındaki  Miran K., Mesleki Eğitim Kampüsü öğrencileri  15 yaşındaki  Özgür  Ü. ile 15 yaşındaki Berkay A. Yaralandı.
Ikisi çocuk  6 kişi kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk mudahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.
Kaza sonucunda hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Son Güncelleme: 14.11.2017 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<