banner359

Okulda hırsız alarmı!

17 Haziran 2017 Cumartesi 14:22 2017-06-17 14:31:03
Okulda hırsız alarmı!
Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesinde  hırsız alarmı.Emniyet ekipleri, FETÖ silahlı terör örgütü ile bağlantısı nedeniyle el koyularak Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi adı verilen okulda gece saatlerinde köşe bucak hırsız aradı.

Edinilen bilgilere göre, okullar bölgesinde eğitim öğretim veren Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin yanından geçen vatandaşlar, okulun ışıklarının yanık vaziyette olduğunu görerek durumu emniyet ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine okula gelen ekipler, okulun sınıf penceresinin zorlanarak açıldığını görünce  aramalara başladılar. Bütün aramalarına rağmen hırsızların izine rastlanmadı.Bir süre daha okul çevresinde devriye gezen ekipler, herhangi bir şüpheli durum ile karşılaşmadılar. 









       

Son Güncelleme: 17.06.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<