banner359

Okulun Adı Dr.Emin Acar İlk Ve Ortaokulu Olarak Değiştirildi

06 Mayıs 2016 Cuma 16:44 2016-05-06 17:28:50
Okulun Adı Dr.Emin Acar İlk Ve Ortaokulu Olarak Değiştirildi
Deydinler ilk ve Ortaokulu'nun adı Dr. Emin Acar İlk ve Ortaokulu olarak değiştirdi.

3 Nisan günü Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Milli Selamet Partisi eski Milletvekili Dr. Emin Acar(90) adı memleketi İnegöl'de yaşatılacak.

Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ve memleketi İnegöl'de toğrağa verilen Dr. Emin Acar ismi Deydinler İlk ve Ortaokulu'na verildi.


DR. EMİN ACAR  KİMDİR?
Ankara'daki manevi önderlerden Dr. Acar, 1926 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. 1952'de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Acar, 1974 ve 77'de Milli Selamet Partisi'nden milletvekili seçildi.
MSP eski milletvekili ve İslam Alimi olan Emin Acar, aynı zamanda İnegöl'ün yetiştirdiği çok değerli bir hayırseverdi. Yıllardır Hacı Bayram Veli Hazretlerine komşuluk yapan Emin Acar, Hacı Bayram Veli'nin yolunda ilim ve irfan hizmetlerine devam ediyordu.


Son Güncelleme: 06.05.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<