banner359

Okyanus Koleji'nden anlamlı kampanya

25 Mayıs 2022 Çarşamba 16:23
Okyanus Koleji'nden anlamlı kampanya

İnegöl Okyanus Koleji Eko Okul, Fen ve Doğa Kulüplerindeki öğrenciler Elektronik atık kampanyası başlattılar. Öğrenciler bu çalışmayla öncelikle kentimiz genelinde bir farkındalık oluşturmak istediler.
Teknoloji çağında yaşamamız sebebiyle elektrikli cihazları hayatımızın her alanında kullanmakta olduğumuzu ve bir süre sonra işlevini yitiren cihazların çöpe atılmaları nedeniyle çevremize ciddi anlamda zarar verdiklerini ifade ettiler. Bununla birlikte global anlamda çip üretim krizi de olduğunu ve dünya ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bu çalışmayı başlattıklarını duyurdular. Elektronik atık kapsamında pil hariç, elektrikle çalışan her türlü cihazı İnegöl Okyanus Koleji kampüsünde topladıklarını ve anlaşmış oldukları elektronik geri dönüşüm merkezi GroupRecyling’e göndereceklerini açıkladılar. 
Geri dönüşüm sürecinden elde edilecek nakdi Eda’ya bağışlayacaklarını ve bu konuda tüm İnegöl halkından destek beklediklerini vurguladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<