banner359

Okyanus Koleji’nden büyük başarı

16 Şubat 2022 Çarşamba 16:37
Okyanus Koleji’nden büyük başarı

Tokat’ta heyecanlı müsabakalara sahne olan Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası final serisi ile tamamlandı. Özel Okyanus Koleji Anadolu Lisesi kız masa tenisi takımı Türkiye 5.si oldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Özel İnegöl Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kızmaz, ''Özel İnegöl Okyanus Anadolu Lisesi masa tenisi kız takımımız gurur kaynağımız oldu. Dönem  başında başlayan ve pazartesi günü sonlanan masa tenisi turnuvasında okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. İlk olarak Bursa'da yapılan turnuvada il 1.si olarak Marmara Bölge Finallerine katılmaya hak kazandılar. Marmara Bölge Finallerinde ise üstün bir başarı göstererek bu turnuvayı Bölge 2.si olarak tamamladılar. Böylelikle Tokat'ta yapılacak olan masa tenisi Türkiye Şampiyonasına vize almış oldular. Geçtiğimiz hafta sonu Tokat'ta yapılan Türkiye masa tenisi şampiyonasında güçlü rakiplerine rağmen Türkiye 5. Si olmayı başardılar. Masa tenisi kız takımımızı ve antrenörlerini tebrik eder, bizlere yaşattıkları bu sevinç ve gurur için hepsine teşekkür ederiz''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<