Olaylı maça ceza yağdı!

12 Nisan 2019 Cuma 10:49
Olaylı maça ceza yağdı!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amed Sportif Faaliyetler maçında çıkan saha olayları nedeniyle İnegölspor'a 22 bin TL para cezası verdi. Kırmızı kart gören Enes Bayır ile Taner Yalçın'a da 2 maç ceza verildi.

banner380

Alınan karar şu şekilde;  “İnegölspor Kulübünün, 07.04.2019 tarihinde oynanan İNEGÖLSPOR - AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İNEGÖLSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İNEGÖLSPOR Kulübü sporcusu ENES BAYIR'ın, rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İNEGÖLSPOR Kulübü sporcusu TANER YALÇIN'ın, rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<