banner359

Ölen Bebeğin Ailesinden Karara Tepki

09 Nisan 2019 Salı 18:42 2019-04-09 18:47:25
Ölen Bebeğin Ailesinden Karara Tepki

Ölen Bebeğin Ailesinden Karara Tepki
Kreşte yemek yedikten sonra uyuyan ve solunumu durarak hayatını kaybeden 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş’in ölümüyle ilgili tutuklu sanık F.B. ilk kez hakim karşısına çıkarıldı.
1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş’in kreşteki ölümüyle ilgili ilk duruşma İnegöl 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada tutuklu bakıcı Fatma B. ilk kez hakim karşına çıkarıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan ölümle ilgili sanık F.B. ilk mahkemede serbest kalırken, mahkeme heyeti Temmuz ayında olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi.
Mahkemede ilk savunmasını yapan F.B., “Çocukları çok sevdiğim için bu işe kalkıştım. İlk amacım 4-5 yaş çocuklara oyun evi açtım. Sevdiler daha sonra. Bu olayla alakalı kasıtlı bir şey yapmadık. Suçsuzum” dedi. 
Hayatını kaybeden Tuana’nın annesi Melike Memiş, o gün ki olayı anlatarak, şikayetçi olduğunu söyledi.
SERBEST KALDI
Baba İbrahim Memiş de şikayetçi olduğunu ifade etti. Mahkeme heyeti, sanık F.B.’nin tutuksuz yargılanmasına karar vererek tahliye etti. 
BİR BEBEĞİN HAYATI BU KADAR MI UCUZ?
Mahkemenin ardından açıklama yapan anne Melike Memiş, “Bu sonucu hiç beklemiyorduk. Bugün ilk duruşma yapıldı, beklemediğimiz bir karar çıktı ve tahliye edildi. Ben sabah akşam sakinleştirici ilaçlarla ayakta duruyorum. Bir bebeğin hayatı bu kadar mı ucuz? Serbest kaldıktan sonra o ailesiyle özlem gideriyor, benim çocuğum kara toprak altında. İçim yanıyor. Bundan sonra gerekenlerin yapılmasını istiyoruz. 5 aydır acımız dinmedi. Ruhsal çöküntüdeyiz. Neşemiz, güler yüzümüz gitti. Çocuğum cıvıl cıvıl bir çocuktu. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” dedi.
BENİM KARDEŞİM KREŞTE ÖLDÜ DİYOR
Bütün sevgiyi geride kalan 4 yaşındaki kızları Esila’ya verdiklarini aktaran Memiş, “Kızımın yanında kardeşine müdahale edildi. Kardeşine yapılan suni teneffüsü ve kalp masajını unutamıyor. Büyük acı. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çocuğumun hiçbir eşyasını vermediler. Hayatta kalan çocuğumun psikolojisini bozdular. Bu kızımda kreşte kalıyor ama korkuyor. ‘Benim kardeşim kreşte öldü’ diyor” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.04.2019 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<