banner359

"Ölen kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum"

05 Ekim 2021 Salı 13:41 2021-10-05 16:36:54
"Ölen kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum"

Kadına yönelik şiddet olaylarının her geçen gün arttığı ilçemizde, geçtiğimiz hafta eşi tarafından silahla vurularak yaralanan Çilem Kurşun (29) yetkililere seslenerek, “Ölen kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Bir Çilem daha ölmesin. Kurtarın beni” dedi.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü kız kardeşinin evinin ölünde eşi İ.K.(34) tarafından silahla vurulan Çilek Kurşun, yaralanmış. Ailesi tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldıran  Çilem, burada yapılan tedavinin ardından taburcu edilmişti. Olayın ardından kaçan eşi İ.K. ise, daha sonra emniyet ekiplerine teslim olmuştu.
KURTARIN BENİ
Olayı ardından yaşadıklarını anlatan 29 yaşındaki Çilem Kurşun, “Adım Çilem. Ben 7 senelik evliyim. Evlenmeden önce tüfekle evimin önüne gelerek ailemle tehdit edildim. Ailemi vuracağını söyleyerek onunla gitmek zorunda kaldım ve evlendik. Evlendiğim süreden beri şiddet görüyorum. 1 aylık evliydim, bana tüfekle ateş etti. Ben bundan ayrılamadım, 7 senedir evliyim. Hep beni ailemle tehdit etti. Benden ayrılırsan kız kardeşini öldürürüm, anneni öldürürüm dedi. Evliliğimin 4. senesinde nasıl şiddet gördüğümü aileme söylemek zorunda kaldım.  Bu adam benim kafama silah dayayarak polis evinden beni zorla almıştı. Ben bu adamın 3 tane tüfeğini yakalattım. Bundan 2 ay öncesi tüfekle kız kardeşimin evinin önünde beklemiş. Kız kardeşim çıkarsa, önce onu öldürecek, sonra annemlerin kapısının önüne gelerek akrabası tarafından ihbar edilmiş. Tüfekle suçüstü yakalandı ve bu adam aynı gün serbest bırakıldı. Artık ölelim mi? Kadınlar ne yapsın? Ben çocuklarımdan oldum. O gün çocuklarımı gözüm görmedi, intihara kalkıştım. Ne yapalım, biz ölelim mi? Artık bizim de sesimizi duyun. Ölmek istemiyoruz. Ben çocuklarımdan olmak istemiyorum. Yardım edin. O kadar psikolojimi bozduk ki, ben ilaçlarla ayakta duruyorum. Bu olayda Cumartesi günü gece 02.00’de oluyor. Benim hala bandajlarım üzerimde. 8 tane dikiş var. Küçük kızıma da şiddet gösteriyordu. Oğluma da şiddet gösterdiği için ailesi oğlumu aldı. 6 senedir ailesi bakıyor. Oğluma eşim zarar vermesin, psikolojisi bozuk diye. Böyle bir insanın çıkmasını istemiyorum. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum; ölen kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Ayşe, Fatma ya da bir başkası olmak istemiyorum. Bir Çilem daha ölmesin. Kurtarın beni” dedi.

Son Güncelleme: 05.10.2021 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<