banner359

Olimpik Kurumlararası Halı Saha Turnuvası Başlıyor

08 Nisan 2018 Pazar 12:40 2018-04-08 16:04:00
Olimpik Kurumlararası Halı Saha Turnuvası Başlıyor

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri, Geleneksel hale getirdiği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın 13’üncüsünü gerçekleştiriyor. 

Turnuva ile ilgili bilgiler veren İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, “Geleneksel hale getirdiğimiz Olimpik Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın bu yıl 13’üncüsünü hayata geçiriyoruz. Kurumlar arası birlik ve beraberliğin sağlanarak sağlıklı bir şekilde spor yapılmasını amaçlıyoruz. Bu yıl turnuvamıza 4 grupta 19 takım katılım gösterdi. Her grup kendi aralarında oynadıkları müsabakalar sonrasında gruplarında en yüksek puanı toplayan 2 takım çeyrek finale çıkacak. Ardından ise eleme usulü ile oynanacak olan maçlarla turnuvanın şampiyonu belli olacak. Açılış maçımız geçen yılın şampiyonu Acil 112 ile Devlet Hastanesi arasında bugün saat 18.00-19.00 arasında başlayacak. 14 Mayıs tarihinde de turnuvamızın finali gerçekleştirilecek. Uzun yıllardır turnuvamızda hakemlik görevini üstlenen Bilgin Özçağlar hocamız bu yıl da bizleri kırmayarak bu görevi devam ettiriyor. Ayrıca bu turnuvanın uzun yıllardır başarıyla gitmesinin sebebi, yönetiminin tamamen kurum içerisindeki takım sorumlularından seçilerek onların yönetimiyle yapılması. Bu yılki komite sorumlularımız İnegöl Adliyesi’nden İsmail Altun, Starwood’dan Zafer Yiğit, Yenice M.E.M.’den Serdar Cengiz, İnegöl M.E.M.’den Özden Suvat ve Acil 112’den Sabit Kaçmaz oldular. Turnuvamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tüm ilçe halkını bugün saat 18.00-19.00 arasında oynanacak olan açılış müsabakasına davet ediyoruz” dedi.

GRUPLAR
4 grup halinde oluşan turnuvanın A Grubu; Acil 112, Starwood, İNGAZ, Devlet Hastanesi, TEİAŞ, B Grubu; Özel Eğitim, İnegöl MEM, AKBANK, BUSKİ, BASIN, C Grubu, Yenice MEM, B. Trafik, Adliye, Barolar Birliği, D Grubu ise; Cihangir Hast., Hükümet Konağı, Jandarma, PTT ve Zabıta takımlarından oluşuyor.

Son Güncelleme: 08.04.2018 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<