Olimpik’in Şampiyonu Milli Eğitim

15 Mayıs 2018 Salı 15:35 2018-05-15 15:38:58
Olimpik’in Şampiyonu Milli Eğitim

İnegöl’de ara vermeden 12 yıldır yapılan ve geleneksel hale gelen Olimpik Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında heyecan sona erdi.

Yaklaşık 1 ay önce 19 takımın katılımıyla Olimpik Spor Tesislerinde başlayan 12. İnegöl Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, önceki gün oynanan maçlarla sona erdi. 18.00’da başlayan 3’üncülük 4’üncülük maçında rakibi Hükümet Konağı’nı 4-0 yenen İnegöl Adliyesi turnuvanın 3’üncüsü oldu. Merakla beklenen final maçında Milli Eğitim Müdürlüğü ile İNGAZ Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Her iki taraf da oyuna temkinli başlayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti. 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan öğretmenler peş peşe buldukları gollerle maçı 3-0 kazanarak 4. kez şampiyonluğu elde etmiş oldular. 

Turnuvada Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Metin Yüksek, 19 golle gol kralı olurken turnuva hakemi Bilgin Özçağlar’a da plaket verildi.

Kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “2 Nisan’da turnuvanın açılışını yapmıştık. Bugün de final heyecanı ile noktalandı. Spor kardeşliktir, hoşgörüdür, sevgi ve saygıdır. Aynı güzellikte bitmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Şampiyon takımı kutluyorum. 2. olan İNGAZ ekibi de 4 yıldır 2. oluyorlar. İnşallah önümüzdeki senelerde şampiyonluğa ulaşırlar. Emeği geçen, katkısı olan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

banner380

Son Güncelleme: 15.05.2018 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<