banner359

Ölümden döndü!

13 Kasım 2018 Salı 21:46
Ölümden döndü!


İnegöl de meydana gelen olayda 1 yaşındaki Muhammed Osman, yutması sonucu boğazında kalan 50 kuruş metal parayla hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere; İnegöl’ün Kemalpaşa mahallesinde ikamet eden anne Habir Osman(23) ile İbrahim Osman'ın(20) çocuğu 1 yaşındaki Muhammed Osman, odada yere düşürülen 50 kuruş metal parayı eline alıp ağzına attı. 50 kuruşu yutan bebeğin boğazında para kaldı. Parayı yuttuğunu gören aile, apar topar bebeği alıp İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdüler. 
Yapılan tetkikler de yemek borusunda paranın bulunduğu tespit edilen çocuğun sevkine karar verildi. Bebek, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk bölümüne ambulansla sevk edildi.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<