banner359

Ölümden döndüler!

23 Haziran 2021 Çarşamba 15:24 2021-06-23 16:08:37
Ölümden döndüler!

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet, park halindeki otomobile saplandı. Sürücüsü ve eşi ağır yaralandı. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
Kaza saat 14.30 sıralarında İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana geldi. 
Alanyurt'tan İnegöl'e seyir halinde olan sürücü Suat Abbasoğlu(30) yönetimindeki 16 KLJ 78 motosiklet, yanında seyir halinde olan sürücü Memet Gürbüz(34) yönetimindeki 16 KBS 65 plakalı otomobilin aynasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarında park halinde olan 34 DSL 07 plakalı otomobile çarptı. Otomobile saplanan motosiklet üzerinden düşen sürücü ve eşi Fazilet Abbasoğlu(28) ağır yaralandı.
ŞEMSİYELİ MÜDAHALE
Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Servis Ambulansları sevk edildi. O sırada duyarlı bir vatandaş, işyerinden aldığını şemsiye ile yaralıları güneşten korudu.
Yaralı sürücü ve eşi olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 23.06.2021 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<