Öpçiner başvuru yaptı

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:16
Öpçiner başvuru yaptı

İnegöl siyasi hayatının tanıdığı isimlerden biri olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Öpçiner, AK Parti’den İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere hazırladığı dosyasını parti yöneticilerine teslim etti.

banner380

SEDAT ÖPÇİNER KİMDİR?
14 Ekim 1971 tarihinde İnegöl’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İnegöl’de tamamladı. 1994 yılında Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında 8 ay kısa dönem olarak vatani görevini bitirdikten sonra 1996-2004 yılları arasında İnegöl’de faaliyet gösteren mobilya firmasında muhasebe ve finans müdürü olarak çalıştı. 2004 yılında Mali Müşavirlik bürosunu açarak kendi mesleğini icra etmektedir. Aynı zamanda Kamu Gözetim Kurumu’ndan Bağımsız Denetçilik Belgesini 2013 yılında alarak Bağımsız Denetçilik Faaliyetini de yürütmektedir.

SİYASİ HAYATI
1994-2010 yılları arasında Refah Partisi, Fazilet partisi ve Saadet Partisi’nden Mahalle Başkanlığından başlayarak ilçe sekreteri, ilçe başkan yardımcılığı ve siyasi işler başkanlığı gibi görevlerde bulundu. 2010 yılında İnegöl ilçesi Has Parti kurucuları arasında yer aldı ve 2011-2012 yılları arasında İnegöl İlçe Başkanlığı yaptı. 20120 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’ne 3 meclis üyesi ve yönetim kurulu ile katılım sağladı. 2014 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Belediye meclis üyesi olarak seçildi ve bu görevi devam etmektedir. 

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcılığı ve üyesi, MÜSİAD üyeliği, İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü 2016-2017 2 sezon kulüp başkanlığı, halen kulüp yönetim kurulu üyesi, İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı, İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi Denetim Kurulu üyesi, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu üyesidir. Öpçiner, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<