banner359

Orhaniye Mahallesi Yenileniyor

21 Nisan 2016 Perşembe 16:31 2016-04-21 16:43:31
Orhaniye Mahallesi Yenileniyor

 Fen işlerine bağlı ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü Orhaniye Mahallesindeki sokaklarda inceleme yapan Başkan Yardımcısı Adil Kansu yaptığı açıklamada; “İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkın taleplerini sürekli olarak ön planda tutmaktayız. Halkımızın talebi neyse, onları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar var. Ekiplerimizin koordineli çalışmalarıyla projelerimizi uygulayıp şehrimizi adım adım güzelleştiriyoruz. Bugün incelemesini yaptığımız tretuvar çalışmamız ise Orhaniye Mahallemizin 21 sokağını kapsıyor. Çalışma kapsamında Orhaniye Mahallesi Bircanlar Sokak, Aygen Sokak, Bülbüller Sokak, 1. Güneş Sokak, 2. Güneş Sokak, Cevher Sokak, Eczacı Ali Bey Sokak, Duru Sokak, Akkavak Sokak, 1.Papatya Sokak, Civan Sokak, İtfaiye Sokak, Hafız Mehmet Doğru Sokak, Demircioğlu Sokak, Kurt Sokak, Zindanlık Sokak, Yağcı İbrahim Sokak, Caner Sokak, Saadet Sokak, Türker Sokak, Yemişçi Sokak olmak üzere mahallemizin büyük bir bölümünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kansu,“Ekiplerimiz, çalışmalarını yürüttüğü sokaklarda tretuvar çalışmasının yanı sıra bu sokakların menfez çalışmalarını da yaparak sokaklarımızın giderlerini yeniliyor. Ayrıca, binaların yağmur suyu giderlerini kaldırım altından yola aktararak sokaklarımızın daha güzel bir görünüme kavuşmasını ve özellikle yağmur yağdığında yaşanan sorunların en aza indirilmesini sağlıyoruz.Yapılan bu çalışmada 3260 metrekare parke taşı, 5880 metre tül bordür ve 1100 ton dolgu malzemesi kullanılmıştır. Bu çalışma sayesinde Orhaniye Mahallemizin büyük bir bölümü güzel bir görünüme kavuşacaktır. Yaklaşık bir ay sürecek bu çalışmanın ardından mahallemiz yenilenmiş sokaklara sahip olacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.04.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<