Orhaniyespor 1. Amatöre yükseldi

26 Haziran 2020 Cuma 22:51 2020-06-26 22:56:40
Orhaniyespor 1. Amatöre yükseldi

Bursa 2.Amatör Lig'de mücadele eden Orhaniye Spor Kulübü 1. Amatör Lig'e yükseldi.

banner380

Corona Virüs salgını nedeniyle tüm dünyada ve Türkiye’de futbol müsabakaları yarıda kalmıştı. Bursa'da da 2’nci Amatör Küme ve Süper Amatör Lig yarıda kalan ligler arasındaydı.

TFF'nin aldığı karar sonrası pandemi nedeniyle tamamlanamayan amatör ligleriyle ilgili Futbol İl Tertip Komitelerinin, Amatör İşler Kuruluna bildirmiş oldukları bir üst lige çıkan takımlarla ilgili öneri kabul edildi. Alınan karar sonrası 2. Amatör Lig'de mücadele eden Orhaniyespor 1. Amatör Lige yükseldi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Bedri Boyrat " Bir üst lig hedefiyle çıktığımız yolda amacımıza ulaştık. Bu süreçte Orhaniyespor'dan desteğini esirgemeyen herkese özellikle itici gücümüz olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. "

Orhaniyespor Başkanı Tevfik Demirhan ise yönetim kurulu ve taraftarlara teşekkür ederek " Güzel başladığımız ve hedef olarak 1. Amatör koyduğumuz sezonda hedefimize ulaştık. Yağmur çamur demeden takıma sahip çıkan mahalle sakinlerimiz , taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Hedefimiz süper amatör lig adım adım hedeflerimizi gerçekleştireceğiz inşallah."

Son Güncelleme: 26.06.2020 22:56
Anahtar Kelimeler:
InegölOrhaniyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<