banner359

Orhaniyespor'da yeni dönem

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:23 2019-08-03 14:48:42
Orhaniyespor'da yeni dönem

7 yıldır liglerde yer almayan Orhaniyespor’a, Tevfik Demirhan başkanlığındaki yeni yönetim sahip çıktı. Kulüp uzun zaman sonra bu sene 2. Amatör Kümede mücadele edecek.

Kulübün yeni yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan kulüp başkanı Tevfik Demirhan, Orhaniyespor’un 7 yıl sonra resmi olarak liglere katılacağını söyledi. 

Başarı için yeni takım kurduklarını ifade eden Demirhan, “Uzun süredir liglere katılmayan bir takımımız vardı. Orhaniyespor olarak, Orhaniye Mahallesi Platformundan sonra kulübümüzü de canlandırmak adına arkadaşlar ile bir karar aldık. Bu sene takımımız resmi olarak maçlara katılacaktır. Yönetim kurulumuz olarak hem futbol hem de farklı branşlar ile karşınızda olacağız.  Sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Bu kulüpte futbol oynamış arkadaşlar olarak elimizi taşın altına koyduk.  Bununla alakalı çok güzel projelerimiz var.  Mahallemizin daha güzel yerlere gelmesini istiyoruz” dedi. 


Tevfik Demirhan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;
2. Başkan Ali Tor, Başkan Yardımcıları Caner Mollaer, Mehmet Akyıldız ile İsmail Çelik, Sayman Kenan Gezici, Genel Sekreter Ahmet Genç, Federasyon Temsilcisi Erdinç Altınöz,  Tesis Sorumlusu Murat Öğmen, Genel Kaptan Nedim Fidanözü, Basın sözcüsü Bedri Boyrat, yönetim kurulu üyeleri ise Ceyhun Demir, Yusuf Seymen, Mesut Seymen ve Nurettin İnci.

Son Güncelleme: 03.08.2019 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<