OSB Ortaokulu´na Bakanlı Açılış

26 Kasım 2016 Cumartesi 11:23 2016-11-26 11:31:39
OSB Ortaokulu´na Bakanlı Açılış
 İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılan Selçuklu mimarisi tarzındaki yapısı ile dikkat çeken 24 derslikli “İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu” bugün saat 14.00´da Milli Eğitim Bakanı Dr. İsmet Yılmaz´ın katılımı ile düzenlenecek törenle açılacak.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından Akhisar Mahallesinde yaptırılarak 5 Milyon liraya mal olan Ortaokulun projesi dikkat çekiyor. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan okul, mimariyle İnegöl´de tek olan bir eğitim yuvası. 2016 yılı Ocak ayında temeli atılıp, 2016-2017 eğitim öğretim yılına yetiştirilen okulun tefrişatı da İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yapıldı.

İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, “Geçen yıl Mayıs ayında Bursa Valiliğ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde OSB sanayicileri olarak okul inşasına başlamıştık. Akhisar´a yakışır bir proje oldu. Bu işin ehli olan arkadaşlarla yaptık ve beğendiğimiz bir projeyi seçtik. Şehrimize, sanayicimize yakışır çok güzel bir okul oldu” dedi. Şahin, “Kalıcı bir eser olsun istedik. Hem İnegöl´ümüze hem sanayicilerimize yakışacak bir projeyi tercih ettik. Akhisar, yeni gelişen bir bölge. Projemiz Selçuklu mimarisin izlerini taşıyor" şeklinde konuştu.

AÇILIŞA DAVET

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, ülke eğitimine katlı sağlamak amacıyla geçen yıl yapımına başlanan ortaokulu, bir yıldan kısa bir sürede tamamladıklarını ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı´na bağışladıklarını söyledi. Yaklaşıl 5,5 milyon liraya mal olan 24 derslikli ortaokulun, 554 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine başladığını belirten Zeki Şahin, "Bölgemizin olanaklarının yanı sıra bölgemizdeki sanayicilerimizin değerli katkıları ile yaptırdığımız bu değerli eğitim kurumunun resmi açılış töreni Milli Eğitim Bakanımız sayın Dr. İsmet Yılmaz tarafından yapılacak. Bu anlamlı törenimizde ilçe halkımız yaramızda görmekten onur duyarız" dedi. 

Son Güncelleme: 26.11.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<