banner359

Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı

15 Aralık 2018 Cumartesi 19:54 2018-12-16 11:09:29
Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı

İnegöl de meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil, 3 araca çarpıp işyerine daldı; 2 kişi yaralandı. 

Kaza yenice mahallesi Dr. Halilbey caddesi üzerinde meydana geldi. Yenice mahallesi Razgat sokaktan hızla Dr. Halilbey caddesi üzerine çıkan sürücü Hüseyin Balcı(24) yönetimindeki 16 ABJ 951 plakalı özel otomobil, Dr. Halilbey caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü Mehmet Çoban(64) yönetimindeki 16 KGN 57 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarında park halinde olan 16 PA 595 plakalı otomobil ile park halindeki 16 PS 928 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra, koltuk döşeme işyerinin camekanını kırarak içeri girdi. Kaza sonucunda dükkana giren otomobilin sürücüsü ile 16 KGN 57 plakalı hafif ticari aracın içinde bulunan yolcu Fatma Çoban(63) yaralandı. Kaza sırasında işyeri içinde bulunan işyeri sahibi Ethem Şahin ise saniyelerle kurtuldu. 
2 yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. 
Saniyelerle kurtuldu
Olaydan sağ salim kurtulan döşeme işyeri sahibi Ethem Şahin kazayı anlattı. İş yaptığı sırada kazanın meydana geldiğini söyleyen Ethem Şahin, "İş yaptığım sırada dışardan ses geldi, bir anda işyerine araç girdi. Korktum. Biraz daha girse bana bişey olabilirdi. Allah korudu" dedi. 
Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 16.12.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<