banner359

Otomobil Dereye Uçtu

.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 18:56 2015-07-01 19:02:48
Otomobil Dereye Uçtu


Bedre deresine uçan aracın sürücüsü boğulmaktan son anda kurtuldu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ehliyet yaşı tutmayan sürücü ilk olarak babasını arayarak kazayı haber verdi. Olay yerine gelen sürücünün babası Muharrem kendi isteğiyle çocuğuna aracı verdiğini söyledi.

Saat 18.00 sıralarında babasının izniyle 16 KFL 87 plakalı özel otomobil ile huzur turuna çıkan ehliyetsiz sürücü  17 yaşındaki Mustafa T. çevre yolunda gezmeye başladı.

BOĞULMA TEHLİKESİ YAŞADI

İddiaya göre araçla manevralar yapan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. kontrolden çıkan özel otomobil yol kenarındaki kaldırım taşlarını yıkarak bedre deresi içine uçtu.

Dere içinde ters dönen otomobilde sürücü mahsur kaldı. Genç sürücü kendisini içine su dolmakta olan aracın camından zorlukla dışarı attı. Boğulma tehlikesi yaşayan genç sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Genç sürücü olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

İLK BABASINI ARADI

Kazanın şokunu üzerinden atan genç sürücü ilk olarak telefonla babası Muharrem T.´yi arayarak kaza yaptığını söyledi.

Kazayı duyan babası olay yerine geldi. Kendi izniyle aracı çocuğuna verdiğini söyleyen Muharrem T. “Kazanın ardından oğlum beni aradı. Kaza yaptığını söyledi. Cana geleceğine mala gelsin” dedi.

DERE DE SU VARMI DİYE BAKTIK!

Olay yerinden gelen arkadaşlarının ne oldu sorusuna ise baba Muharrem T. “derede su var mı diye baktık” diye mizahi bir cevap verdi.

Son Güncelleme: 01.07.2015 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<