Otomobil eve daldı: 3 yaralı

02 Eylül 2019 Pazartesi 16:24
Otomobil eve daldı: 3 yaralı

Hilmiye Mahallesi’nde meydana gelen kazada; kontrolden çıkan otomobil,evin bahçe kapısını devirdi. Kazada 3 kişi yaralandı.

banner380

Alınan bilgiye göre; Tatil için Oylat’a giden  Mustafa A., (65) yönetimindeki 43 EBM 83 plakalı otomobil, Hilmiye Mahallesinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarında evin demir kapısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir kapı devrilirken; bu sırada çevrede kimsesinin olmaması facianın önüne geçildi. Kaza sonucunda araç sürücüsü ile araçta bulunan Küpra A., (63) ile İrfan Fatih A., (24) yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaptı. Müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<