Otomobil hurdaya döndü!

03 Eylül 2019 Salı 10:05
Otomobil hurdaya döndü!

Bursa-Ankara karayolu üzeri Ümitalan mevkiinde iki otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birisi takla atarak ters döndü.

banner380

Alınan bilgilere göre; Bursa'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Ferdi Y.,  idaresindeki 34 CBN 368 plakalı otomobil, Ümitalan mevkiinde aynı istikamette seyir halinde olan ve kavşaktan dönüş yapmak için kontrolsüz şekilde manevra yapan Fahrettin G., yönetimindeki 16 SUM 83 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 16 plakalı otomobil takla atıp ters döndü. Araç sürücülerinin yaralanmadığı kazada ters dönen araçta bulunan Nevin G., ile Samet Can G., yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şevket Yılmaz Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<