banner359

Otomobil inşaata uçtu!

28 Ekim 2017 Cumartesi 23:52 2017-10-29 11:58:51
Otomobil inşaata uçtu!

İnegöl ilçesinde alkollü sürücü yönetimindeki otomobil alt geçit inşaatına uçtu; biri ağır 4 kişi yaralandı.
İnegöl’den Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü 17 yaşındaki Sait Y. İddiaya göre 3 arkadaşını da araca alarak şehir turu atmaya başladı. Gençler daha sonra alkol almaya başladılar.  17 yaşındaki Sait Y. yönetimindeki  16 PF 784 plakalı özel otomobil, Karayolu üzerinde bir anda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, Mesudiye alt geçidi çalışmalarının olduğu uyarı levhalarını da yerinden sökerek hızla devam etti. Yaklaşık 60 metre inşaat alanında ilerleyen otomobil, yaklaşık 5 metre yükseklikten alt geçit inşaat temeline düştü.
Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan arkadaşları 17 yaşındaki Hüseyin A., Serkan B. ve Hüseyin İ. Yaralandı. 3 genç kendi imkanları ile araçtan çıkarken, sürücü Sait Y. Sıkıştı.
Sıkışan genç, kaza yerine çağrılan İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekiplerince kurtarıldı.
Çevredeki vatandaşlarında elbirliği ile inşaat alanından çıkarılan sürücü ile arkadaşları, 112 Acil Servis Ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

Son Güncelleme: 29.10.2017 11:58
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<