Otomobil İş Yerine Daldı

10 Eylül 2017 Pazar 12:58 2017-09-10 13:10:22
Otomobil İş Yerine Daldı

İnegöl´de  sabah saatlerinde meydana gelen kazada epilepsi hastası öğrenilen genç  işyerine daldı. Araç içerisinde sıkışan genç sürücü vatandaşlar tarafından kurtarılırken, otomobil ve işyerinde büyük maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre,saat 07.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücü Oğuzhan C. yönetimindeki 16 PF 630 plakalı özel otomobil, Yenice mahallesi Demircizade sokak üzerinde seyir halindeyken, iddiaya göre epilepsi hastası olan genç sürücünün direksiyon başında nöbet geçirmesi sonucu kontrolden çıkarak işyerine girdi.
İMDADINA VATANDAŞLAR YETİŞTİ
Genç sürücünün, işyerine ait özel otomobilin direksiyonu başında sara nöbeti geçirmesi sonucu meydana gelen kazada, işyerinde ve özel otomobilde ağır hasar meydana geldi. Camların ve çerçevelerin yerle bir olması sonucu çıkan ses çevredeki vatandaşları sokağa dökerken, araç içerisinde sıkışan genç sürücü, sabah namazını kıldıktan sonra evlerine dönmekte olan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.
 

banner380

Son Güncelleme: 10.09.2017 13:10
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<