banner359

Otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı

02 Eylül 2019 Pazartesi 15:57
Otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı

İnegöl-Domaniç karayolu üzerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Araçtaki kuş ise sağlık çalışanları tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgilere göre kaza İnegöl Domaniç karayolu üzerinde meydana geldi. Domaniç de. İnegöl'e seyir halinde olan sürücü Havva K.(44) yönetimindeki 16 ZU 545 plakalı otomobil, Tahtaköprü mevkiinde kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç şarampole yuvarlandı. Ağaca çarpan aracın sürücüsü ile araçta bulunan Yasemin Ç.(36), Beyzanur Ç.(6) ile Ahmet Emin Ç.(13) yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Araçta sıkışarak tahrip olan kafesteki kuş da sağlık ekibi tarafından kurtarıldı. Muhabbet kuşu Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. 4 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<