banner359

Otomobilin çarptığı öğrenci ağır yaralandı

16 Ekim 2017 Pazartesi 19:31 2017-10-16 21:19:23
Otomobilin çarptığı öğrenci ağır yaralandı

Yeniceköy mahallesi girişinde meydana gelen kaza da otomobil okuldan çıkan ilkokul öğrencisine çarptı. Ağır yaralanan minik kız hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´den gelip Yeniceköy mahallesine seyir halinde olan sürücü Ali K. yönetimindeki 16 KKH 71 plakalı özel otomobil, mahalle girişinde bulunan Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulundan çıkıp okuldan çıkıp okul geçidi şeridinden karşıya geçmeye çalışmakta olan ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Gülay D.´ye çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisi ile minik kız ağır yaralandı.

Kanlar içinde kalan öğrenci kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık tespit edilen minik kız, Bursa Şevket Yılmaz Devlet hastanesine sevk edildi.

Minik kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 16.10.2017 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<