banner359

Oylat dolup taştı

10 Haziran 2019 Pazartesi 09:37 2019-06-10 09:56:00
Oylat dolup taştı

Bursa'nın kaplıca cenneti Oylat Kaplıcaları, Ramazan Bayramı tatilinde hem günü birlikçilerle hem de otel müşterileriyle dolup, taştı.

5 bin otel müşterisi,4 binde günü birlikçiler olmak üzere 9 günlük tatilde Oylat, 9 bine yakın vatandaşı ağırladı. İnegöl'e 27 kilometre uzaklıkta doğanın içindeki Oylat Kaplıcaları, 40,5 derece kaynağından çıkan, zengin mineralli kaynak suyu ile binlerce kişiye şifa dağıtıyor.

9 günlük bayram tatilini değerlendiren Oylat A.Ş. Satış Pazarlama Müdürü Özgür Yıldız, "Ramazan bayramında tüm otellerimiz doldu. Rezervasyonlarımız kapandı. 9 günlük bayram tatilinde yaklaşık 9 bin kişiyi ağırladık" dedi. ŞİFA DAĞITIYOR Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü; "840 metrelik rakımda, Uludağ’ın eteğinde, etkileyici doğaya sahip Oylat, yerli ve yabancı turistlerin sağlık bulduğu bir kaplıca. Suyunun en büyük özelliği içilebilir kalitede olması. Kaynağından çıktığı gibi hiçbir karışıma tabi tutulmuyor. Misafirlerimiz, özel hamamlarında ve havuzlarında, ayrıca odalarında 24 saat boyunca şifalı suyu kullanabiliyorlar. Suyumuzun şifalı olmasından dolayı Türkiye’nin dört bir tarafından rahatsızlıklarına şifa arayan insanlar Oylat’ı tercih ediyorlar. Suyumuz, başta romatizma olmak üzere eklem ağrıları, cilt, kadın hastalıkları gibi birçok rahatsızlığa iyi gelmektedir. İçme kürü olarak kullanıldığında böbrek taşı ve mide rahatsızlıklarına çözüm sağlamaktadır."
 

Son Güncelleme: 10.06.2019 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<