banner359

Oylat'ta kaybolan kadın, ormanlık alanda bulundu

31 Ağustos 2022 Çarşamba 09:10 2022-08-31 10:05:17
Oylat'ta kaybolan kadın, ormanlık alanda bulundu

Oylat'ta kaybolan kadın, ormanlık alanda çıplak halde bulundu 
İstanbul'dan arkadaşı ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde ki Oylat kaplıcasına gelip hamamdan çıktıktan sonra kaybolan psikolojik sorunları olan kadın, 7 saat sonra bulundu.
Olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde ki Oylat kaplıcalarında meydana geldi. İstanbul'dan Oylat'a arkadaşı ile gelen Yasemin G.(24), hamama girdi. Saat 17.00 sıralarında hamamdan çıkan kadın, kayboldu. 4 saat boyunca arama yapan fakat bulamayan arkadaşı durumu Jandarma komutanlığı ekiplerine haber verildi. Jandarma komutanlığı ekipleri de AFAD, İHH arama kurtarma, ANDa ekiplerine haber verdiler. Oylat çevresinde ki ormanlık alanda arama çalışması yapan ekipler, 1 kilometre mesafede Saadet mahallesi mevkiinde kadını buldular. Çıplak halde bulunan kadına kıyafetlerini giydiren arama kurtarma ekipleri, araçlarına alarak Oylat'a getirdiler. Kadın, olay yerine sevk edilen Ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 31.08.2022 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<