Oylat'ta hummalı çalışma

15 Haziran 2017 Perşembe 17:28 2017-06-15 17:36:14
Oylat'ta hummalı çalışma

 İnegöl’ün turizm ve şifa cenneti olan Oylat’ta oteller ve çevre düzenlemeleri olmak üzere hummalı çalışmalar yapılıyor. Restorasyon çalışmalarının Ramazan Bayramına kadar tamamlanmasıyla Bayramdan itibaren yerli ve yabancı Turist konaklamasına açılacak. 

banner380
Oylat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Oylat’ta sürdürülen hummalı çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemenin ardından konuşan Oylat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl’ün sembolü olan oylat kaplıcalarında hummalı çalışmalarımız var. Daha önce aldığımız karar doğrultusunda Ramazan ayında konaklaması düşük olmasından dolayı restorasyon çalışmaları başlattık. Çağlayan Otel dış cephe giydirmeleri, mantolama çalışmaları, köylü pazarı çevre düzenlemeleri, park düzenlemesi devam ediyor.” dedi.
SUGESAM’DA EKSİKLİK TAMAMLANIYOR
Sugesam merkezindeki eksik ve aksaklıkların giderilmekte olduğunu ifade eden Aktaş, “SUGESAM 1 milyon 900 bin TL’ye mal olmuş, bunun 250 bin TL’si BEBKA’dan alınmış bir merkez. Suyla Gelen Sağlık Merkezi (SUGESAM) için BEBKA‘dan 250 bin TL’lik çalışmayı yapmadan o şekilde bırakmıştık. Bir şeyleri kırıp tekrar yapmıyoruz. Sadece ilave bir çalışma yapıyoruz. Burada bir kayıp söz konusu değil. Aynı havalandırma işlemi Çağlayan otelde de yapılıyor.” Diye konuştu.
1 MİLYONLUK TADİLAT
Oylat’ta yapılan tüm tadilat çalışmaların maliyetinin 1 Milyon TL olduğunu belirten Aktaş, “Bir sene de Oylat’ta 170 bin kişi kalmış. Burası 7/24’ü yaşayan bir yer. Burada devamlı hayat var. İnsanlar buraya tatil yapmaya, rahat etmeye geliyorlar. Dolayısıyla o insanları rahat ettirebilmek içinde devamlı güncelleme yaparak eksik ve aksaklıkları gidermemiz gerekiyor. Geçen sene de Çağlayan otelimizin içinde iyileştirme yapmıştık. Gerçekten 5 yıldızlı otel oldu. Her sene yaptığımız çalışmalarla müşteri sayımız ve ciromuz artıyor. Oylat İnegöl’e köfte, tarım ürünleri, mobilya gibi bir değer olarak hizmet etmeye devam ediyor. Her ne kadar çok sık gelmesek de Oylat İnegöl’ün bir değeridir.” Şeklinde konuştu.
YENİ CAMI YAPILACAK
Sırada yeni cami çalışmasının olduğunu aktaran Aktaş “Biz caminin olduğu alanı da açmak istiyoruz. Onunla alakalı projelendirmelerimizi bitirdik. İnşallah yeni uğraş konumuz cami ve cami civarındaki müştemilat ile ilgili olacak. Meydanı mümkün olduğu kadar açmaya büyütmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Orman Bakanlığı Oylat girişindeki otelleri Büyükşehir Belediyemize tahsis etti. Büyükşehir de biraz gecikmeli gitse de girişteki iki otelin restorasyon çalışmaları yapılıyor. BUSKİ marifetiyle bir altyapı çalışması da var. Olası sel olaylarının önüne geçmek için bu çalışma. Bunlar bir ay içerisinde toparlandığında mükemmel bir görüntü ortaya çıkacak. Oylat A.Ş’nin yaptığı çalışmalar bütün Oylat’a fayda sağlayacaktır.”.

Son Güncelleme: 15.06.2017 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<