banner359

Öyle bir şey çaldılar ki, Yok artık diyeceksiniz

24 Mart 2016 Perşembe 19:44 2016-03-24 19:45:13
Öyle bir şey çaldılar ki, Yok artık diyeceksiniz

 İnegöl´de yaşanan hırsızlık buda olur mu? Dedirtti. İnegöl Belediyesi tarafından tasarlanan makineyle geri dönüşüm atıkları sokak hayvanlarını besleyecek olan Mamamatik´lerden birinin mamalarını çaldılar. Yaşanan bu olay vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sani Konukoğlu Camii önü, Fatih Camii karşısı ve hükümet konağı önüne konulan ve İlçe halkının geridönüşüm ürünlerinin içine atılması halinde sokak hayvanlarının besleneceği mama tabaklarını dolduran mamamatikler den birinde yaşanan hırsız olayı pest dedirtti.

Edinilen bilgilere göre; Fatih Cami karşısında bulunan Mamamatik makinesinin arkasındaki kapının kilitleri kırılarak, içindeki mama stokları çalındı. Olayı gören mahalle sakinleri İnegöl Belediyesine durumu bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler incelemelerde bulunarak, tamirat işlemine başladılar.

Son Güncelleme: 24.03.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<