banner359

Oyuncu İsmail Hakkı Ürün öğrencilerle buluştu

13 Şubat 2019 Çarşamba 20:56
Oyuncu İsmail Hakkı Ürün öğrencilerle buluştu

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesinin programına katılan TRT Tiyatro Sanatçısı İsmail Hakkı Ürün, öğrencilerle buluştu. 

Beyaz perdede ve televizyonlarda başarılı oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren İBB Gösteri Sanatları Atölyesi'nin yeni Genel Sanat Yönetmeni İsmail Hakkı Ürün, Mihrali, Gazi, Sakarya Fırat, Milat, Cesur Yürek, Bir Yusuf Masalı, Dinle Neyden, Uzun Hikaye, Moskova'nın Şifresi Temel, Bırakma Beni, TRT 1'de perşembe akşamları yayınlanan ve seyirciden büyük ilgi gören Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mevlüt karakterini canlandırıyor.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Alpir’in İmam Hatip lisesinden sınıf arkadaşı olan sanatçı, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bazı okul müdürleri ile öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Alpir, “Çok değerli arkadaşım İsmail Hakkı’yı ekranlarda görmekten büyük mutluluk duydum. Kendisini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizimde eksiklerimiz var; bunların başında sinema ve tiyatro geliyor. Eğitimimiz anlamında bu sektörde ciddi açıkların olduğu, imam hatip mührünü taşıyan insanların bu sektörde azlığından hepimiz üzüntü duyuyoruz. Tırnaklarıyla kazıyarak o sektörde yer bulan İsmail Hakkı’nın başarısı gerçekten takdire şayan.” Dedi. Öğrencilerle buluşan sanatçı İsmail Hakkı Ürün, “Müdürümüzle Konya İmam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşıyız. İmam hatipli olmaktan gurur duyuyorum. Ekranlarda da bunları dile getiriyorum. Sizlerin de her ne meslek yaparsanız yapın, imam hatipli olmanın ayrıcalıklarını yaşatın. Bir imam hatipli gibi işinizi yapın”diyerek tavsiyelerde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<