banner359

Özcan Ayhan’dan davet

21 Ocak 2022 Cuma 09:47 2022-01-21 11:10:02
Özcan Ayhan’dan davet


İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Genel Kurul’u 23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Oda Başkanı Özcan Ayhan, oda üyelerini genel kurula davet etti.
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı yazılı açıklamada; “ Ocak ayı esnaf odalarının seçim maratonu olarak geçiyor. 4 yılda bir yapılan esnaf odalarının seçimlerinin büyük kısmı tamamlandı. Federasyon Başkanımız Ali Rıza Ercan’ın da katılımıyla 23 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Mobilyacılar Odası olarak bizler de seçime gireceğiz. Saat 17.00’ye kadar esnafımız oyunu kullanabilecek. Biz ekibimizle bir dönem daha odamıza hizmet etme adına yola çıktık. Geçtiğimiz dönem özellikle ihracat yetki belgesi ile mobilyacılarımızın çok önemli bir sorununu giderdik. Yeni dönemde de yer sorununu çözmek en büyük hedefimiz olacak. Hazırladığımız ve kamuoyu ile paylaştığımız Sanayi Sitesi projemizi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Üyelerimizin hem market alışverişleri, hem de akaryakıt alışverişlerinde, eğitim ve sağlık kurumlarında indirim almaları için üye kartı uygulamamızı hayata sokmuştuk. Daha fazla firmadan indirim alınması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 23 Ocak Pazar günü tüm mobilyacı esnafımızı Genel Kurulumuza davet ediyor, Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 21.01.2022 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<